Em dic Neus...

...i sóc Emprenedora, Osteòpata i LifeCoach i una super friki dels olis essencials. M'encanta compartir aquesta passió amb tothom que puc, i sol ser contagiós (jaja).

Però no sempre ha sigut així. La meva primera profesió va ser veterinària (sí, sí!) i tenia la meva pròpia clínica i vaig estar-hi exercint durant 15 anys.

En paral.lel corria la meva vida, formant una família, que finalment va acabar sent de 6 membres: tinc 4 fills. I aquí és quan tot es va començar a complicar. No és fàcil gestionar una família tan gran, ni és fàcil conciliar la vida laboral, què t'haig d'explicar que ja no sàpigues...

Així que vaig decidir prendre'm uns anys sabàtics. Al principi havien de ser dos, però aleshores, en néixer el meu 4rt fill vaig veure molt clar que no volia tornar a l'stress que havia portat en la meva vida com a veterinària: operacions, analítiques, urgències... estava fora de casa massa temps i aquella vida ara ja no m'encaixava. Volia dedicar-me als meus fills, però també volia treballar.

Va ser quan se'm va ocórrer la genial idea d'estudiar osteopatia i life coaching que sempre m'havien fascinat. Però per fer la història curta, tornava a estar en el mateix: moltes hores fora de casa sense veure els meus fills.

Fins que vaig topar amb els olis essencials (fent d'osteòpata) i algú em va explicar tot allò dels ingressos residuals i de treballar des de casa, gestionar el teu temps per conciliar-lo amb la família, i ho vaig provar.

I em va agradar mooooolt. I aquí estic.

Ara em dedico a ajudar a altres persones a fer el mateix que jo vaig aconseguir: reinventar-me i viure la vida que vull, i a més a més, cuidant-me amb uns productes naturals que són genials.

No és fàcil: qui t'ho digui menteix. És dur al principi (però t'ho explico a la classe d'introducció al negoci si vols un dia) però val la pena!

T'animo a que facis un dia una Classe d'Introducció als Olis Essencials: fliparàs amb tot el que poden fer unes senzilles gotes!

I t'animo a que els provis un dia d'aquests. Notaràs la diferència en el teu físic i en el teu estat emocional.

Torno a repetir: Val la Pena!

Ens veiem un dia d'aquests...

>