5 Raons per què facis una Classe d'Introducció als  
 Olis Essencials

  • Per què sempre t'han agradat les coses naturals i aquest tema pot ser molt interessant.
  • Per què estàs cansada d'anar al metge i que et digui que no et passa res, però tu saps que no estàs bé. 
  • Per què descobriràs una solució natural per poder aixecar-te cada matí havent dormit com un àngel, sense mal d'esquena o sense dolor a les articulacions.
  • Per què t'agradaria tenir energia per arribar a tot i a més, rejuvenir i treure't anys de sobre!
  • Per què algú t'ha dit que els ha provat i que li ha anat super bé, i ara tens curiositat...

Estàs a 30 minuts de descobrir-ho :

(És el que dura la classe)

Life Coach&Osteòpata

Neus Roqué

"La meva missió és ajudar a persones com tu, conscienciades per les solucions naturals, a tenir a les seves mans les eines necessàries per solucionar els petits problemes físics i emocionals de forma natural, tan per elles mateixes com per la seva família"

Vols Més Raons?

#1

Són Segurs

No tenen efectes secundaris ni creen adicció. Són extrets de les plantes i tenen molt beneficis per la salut. A més, els Olis Essencials de DoTerra són de Grau Terapèutic Certificat i és molt fàcil aprendre a utilitzar-los.

#2

Són Efectius

Per què s'ha demostrat científicament a través del seu quimiotip quines són les seves propietats i molts assajos clínics ho avalen.

#3

Són Assequibles

Per què només necessites una sola gota per aconseguir l'efecte desitjat, i això et costa només cèntims. T'estalvies cues, cotxe fins el metge, esperar la cita, dies de convalescència, etc.

Si encara no estàs segura...

....de si són una opció per tu i per la teva família, encara dubtes de que siguin el que realment estàs buscant ara, aleshores et recomano que t'apuntis per esbrinar-ho.


Copyright 2020 by Neus Roqué. Privacy Policy.