Crea & Llença

 el Teu Propi Negoci

Pensat per persones que els agrada cuidar-se de forma natural i que sempre han tingut les ganes de compartir-ho amb altres persones de manera que aconsegueixin el màxim de benestar físic, emocional i financer.

Així que et vols reinventar?

Cada vegada som més persones que decidim deixar les feines convencionals i passar a dissenyar la nostra pròpia vida: treballar per nosaltres mateixes, viure el nostre somni (no el d'altres), gestionar millor el nostre temps i a més a més disfrutar de la feina.

Gestiona el teu temps

Pots decidir quines hores treballes i quines no. Pots fer compatible el teu horari amb les teves necessitats familiars.

Fes l'esforç per tu

No visquis el somni d'una altra persona. Fes que tots els teus esforços siguin només per tu i el teu equip.

Treballa des de casa

Pots treballar des de casa o des d'on vulguis. Només necessites un PC i una conexió a internet. La teva oficina és el mar o la muntanya.

per Què Olis Essencials

Per què t'agraden les coses naturals, per què t'encanta cuidar-te de forma saludable, per què no vols tractar els teus fills amb productes químics, per què vols estar sempre amb una energia desbordant. I t'agrada compartir tot això amb tothom que et vulgui escoltar.

Un Negoci basat en els Valors i en la Colaboració Mútua

El model de negoci del Network Marketing és el millor quant a possibilitats de creixement, flexibilitat, honradesa i oportunitat sigui quin sigui el teu punt de partida.

Apunta't a la Nova Classe:

Introducció al Model de Negoci de DoTerra


Els millors Olis Essencials per començar
View More
View More
View More

No et perdis les Novetats!