Em dic Neus...

...i sóc Emprenedora,Veterinària Homeòpata, Osteòpata (per hobbie) i LifeCoach i una super friki dels Olis Essencials. M'encanta compartir aquesta passió amb tothom que puc, i sol ser contagiós (jaja).

La meva primera profesió va ser Veterinària  i vaig estar exercint a la meva pròpia clínica durant 15 anys.

En paral.lel corria la meva vida, formant una família, que finalment va acabar sent de 6 membres: tinc 4 fills. I aquí és quan tot es va començar a complicar. No és fàcil gestionar una família tan gran, ni és fàcil conciliar la vida laboral, què t'haig d'explicar que ja no sàpigues...

Així que vaig decidir prendre'm uns anys sabàtics. Al principi havien de ser dos, però aleshores, en néixer el meu 4rt fill vaig veure molt clar que no volia tornar a l'stress que havia portat en la meva vida com a veterinària: operacions, analítiques, urgències... estava fora de casa massa temps i aquella vida ara ja no m'encaixava. Volia dedicar-me als meus fills, però també volia treballar.

Va ser quan se'm va ocórrer la genial idea d'estudiar osteopatia i life coaching que sempre m'havien fascinat. Però per fer la història curta, tornava a estar en el mateix: moltes hores fora de casa sense veure els meus fills. I enyorava els meus animals.

Fins que vaig topar amb els olis essencials (fent d'osteòpata) i algú em va explicar tot allò dels ingressos residuals i de treballar des de casa, gestionar el teu temps per conciliar-lo amb la família, i ho vaig provar. Amb animals i amb humans. Amb uns resultats increïbles!

I em va agradar mooooolt. I aquí estic.

Ara em dedico a ajudar a altres persones a fer el mateix que jo vaig aconseguir: reinventar-me i viure la vida que vull, i a més a més, cuidant-me amb uns productes naturals que són genials. 

T'animo a que facis un dia una Classe d'Introducció als Olis Essencials: fliparàs amb tot el que poden fer unes senzilles gotes!

I si tens mascotes a casa, apunta't a la Classe "Animals i Olis Essencials". És el primer pas per estalviar-te el 90% de les visites al veterinari!

Prova els Olis Essencials un dia d'aquests. Notaràs la diferència en el teu físic i en el teu estat emocional. I en el de les teves mascotes. Però assegura't que són Purs i de Grau Terapèutic Certificat. Per això jo només recomano els Olis Essencials DoTerra.

Torno a repetir: Val la Pena!

Ens veiem un dia d'aquests...